Na anderhalf jaar virtuele vergaderingen, een virtuele salon en veel afgelaste activiteiten nemen we op 2 september de draad terug op.

We herstarten de traditie van onze wekelijkse vergaderingen op donderdag om 20h00 in ons lokaal onder de sporthal van Schelle.

Onze leden zullen tijdens de communie- en vormselvieringen in de kerk van Schelle weer fotograferen.

Tenzij Covid alsnog roet in het eten gooit, gaat onze jaarmarkt salon gewoon door zoals de voorbije jaren. In de hal van het gemeentehuis gedurende het weekend van de jaarmarkt en het weekend nadien.

Ons jaarfeest gaat door zatedag 6 november.

Kortom “Back to normal”.

Voel je de fotografiemicrobe kriebelen? Dan ben je meer dan welkom op onze wekelijkse vergaderingen. Spring vrijblijvend eens binnen en neem deel aan een vergadering. Zo kan je de sfeer opsnuiven en zien of lid worden van Dafofi iets voor jou is. Je moet geen specialist zijn om lid te worden. Het idee is om elkaar de knepen van de fotografie te leren. Je hebt enkel een camera nodig. Geen gigantisch ding met veel knoppen en grote lenzen. Zelfs met een compact toestel ben je heel welkom. We kunnen je leren hoe je met die camera’s je fotografiekunsten naar het volgende niveau kan brengen.

Tot binnenkort!!