Hallo allemaal,

Op 6 september geven we het startschot van ons nieuw werkjaar. Vanaf die datum kan je ons elke donderdag om 20h00 terugvinden in ons clublokaal aan de Parklaan te Schelle (onder de sporthal, naast het jeugdlokaal). Kom gerust, vrijblijvend, eens langs om de sfeer op te snuiven.

Naar jaarlijkse gewoonte hebben we weer 2 salons. Het eerste salon gaat door tijdens de Schelse jaarmarkt (en de week nadien). Het thema voor dit salon is Minimalisme. Ons voorjaar/blow-up salon staat al ingepland voor begin maart 2019 met Annick als lid in de kijker.

Het is al jarenlang de traditie dat we elke eerste zondag van de maand  op fotouitstap gaan. Tijd om, onder gelijkgezinden, eens rustig met fotografie bezig te zijn.

Samen met Ivebic worden er ook 2 fotografielessen gepland in maart 2019 (zie programma). Gedurende 2 zondag-voormiddagen helpen we je op gang met fotografie. Dit zowel met theorie maar ook in de praktijk. M.a.w. we gaan samen op stap. Schrijf je alvast in.

Begin 2019 organiseren we ook de Interclub fotowedstrijd proclamatie. Meer informatie (datum, locatie) volgt weldra.

Als club doen we ook mee aan verschillende webstrijden, zoals de Brabo, Benevisie en de Interclub. En met succes! Mon en Maggie zijn dit jaar met prijzen (waaronder de eerste) naar huis gekomen. Dat gaan we dit jaar nog eens proberen over te doen.

Je  ziet, het wordt een druk en afwisselend jaar. Kom gerust eens langs als je Dafofiaan wil worden!