DAFOFI

Fotoclub Schelle

Berichten

Gelukkig Nieuwjaar!!!

Vanwege het bestuur en de leden van Dafofi: de allerbeste wensen voor 2018. Maak er een gelukkig en fotogeniek jaar van!!

We zien je zeker op onze salons, tijdens de communievieringen of op de jaarmarkt, maar waarom kom je niet even kennismaken op onze vergadering op donderdag om 20h00?

tot binnenkort!

 

Opening Jaarmarktsalon 2017

Vrijdag 13 oktober 2017 werd ons jaarmarktsalon afgetrapt met een receptie. Schepen van Cultuur Vera Goris, Kelly de dochter van ons lid in de kijker Patricia en onze voorzitter Eddy gaven het startschot met een inleidende speech.

Onderwaterfotograaf Harry Klerks geeft een voordracht op 9 november bij DAFOFI

Op donderdag 9 november om 20h00 zal onderwaterfotograaf Harry Klerks een voordracht geven bij Dafofi. Iedereen is welkom.

Harry behoort tot de wereldtop in de onderwaterfotografie en is al meer dan 30 jaar actief in alle continenten met onderwaterfotografie. Hij heeft een groot palmares aan prijzen in de wacht gesleept doorheen de jaren. Zijn foto’s vind je ook regelmatig in nationale en international duikmagazines.

Harry zal zijn mooiste openames tonen en daarbij ook de verhalen die bij die onderwater-parels horen. Diegene die ook met onderwaterfotografie bezig krijgt ook “tips & truks” van deze topfotograaf.

Noteer deze datum alvast in je agenda: 9 november 2017 om 20h00 in het gemeentehuis, Fabiolalaan te Schelle. De toegangsprijs bedraagt 5 Euro.

Je moet wel inschrijven. inschrijven kan je als volgt:

  • Stuur een email naar Eddy Van De Bossche en geef aan met hoeveel personen je zal aanwezig zijn.
  • Schrijf een bedrag van (5 euro) X (het aantal personen) over op de rekening van Dafofi: IBAN BE 73-140-0525830-60 met de vermelding “H. Klerks en je naam”

Je krijgt een bevestiging via email indien alles OK is.

Je kan ook reserveren en betalen tijdens ons jaarmarktsalon! Spring even binnen.

Uitnodiging Jaarmarktsalon oktober 2017

Hierbij is iedereen uitgenodigd op ons jaarmarktsalon van oktober. Tijdens dit salon zetten we ook Patricia Peeters als lid in de kijker met haar reeks : “een dag vol water”. Dit aan de vooravond van haar 25-jarig lidmaatschap bij DAFOFI.

Als je op vrijdag 13 oktober naar de openingsreceptie komt trakteren wij je op een welkomst-drink!!

Tot dan!

Data volgend Blow Up 2018 salon liggen vast

Noteer alvast in je agenda.

Het Blowup-salon 2018 gaat door in de hal van het gemeentehuis an Schelle op:

  • Vrijdag 1 juni openingsreceptie om 20h00
  • Zaterdag 2 en zondag 3 juni van 13h30 tot 17h30
  • Zaterdag 9 en zondag 10 juni van 13h30 tot 17h30

Tijdens dit salon tonen we een retrospectieve van Liliane Van der Linden, lid van Dafofi die in maart 2017 is overleden.

Eerst hebben we nog ons jaarmarktsalon in oktober 2017 met als lid in de kijker Patricia Peeters met als titel “Een dag vol water”

Vakantie! Terug op 7 september

Wij zijn met vakantie!

Vanaf 7 September zijn we elke donderdagavond terug present in ons clublokaal.

Wil je wat meer te weten komen over onze club of denk je er aan om lid te worden: Spring dan eens binnen op één van onze wekelijkse vergaderingen. Je kan ons ook altijd bereiken via ons emailadres (onderaan deze webpagina)