Op donderdag 5 september om 20h00 geven we het startschot van ons nieuw werkingsjaar. Dit jaar staat er veel op de agenda.

Als traditionele activiteiten hebben we ons Jaarmarktsalon (met als Thema Transport), ons Blowup-salon (met als lid in de kijker Mon en als thema Tegenstellingen), de fotoshoots voor de floriade, de Gocart race, de dierenmarkt en natuurlijk ook de communies van Schelle.

Buiten deze traditionele activiteiten zijn er nog tal van andere activiteiten gepland.

Zo organiseren wij de Interclub wedstrijd van de Rupelstreek. De proclamatie gaat door op 25 januari 2020 in Zaal den Tighel in Niel.

We exposeren ook in de Abdij van Hemiksem. Eerst is er een retrospectieve van ons oud-lid Liliane Van der Linden en vrouw van de nestor van onze club, Frans Crols, over Hemiksem Vroeger en Nu. Nadien stellen de andere Dafofi-leden foto’s tentoon van de Abdij zelf.

We plannen ook nog een fotocursus in. Meer informatie daarover in een paar weken.

Wil je eens een kijkje komen nemen tijdens onze wekelijkse meeting op donderdag? Geen probleem. Spring vrijblijvend eens binnen. De meest interessante vergaderingen om even mee te maken zijn het digitaal en gewone forum. Kijk even op ons programma.